Huidverbetering voor jouw lichaam met icoone Mechanische bindweefselmassage

Naarmate we ouder worden verliest onze huid collageen en elasticiteit. Onze lichaamscontouren veranderen, de huid wordt slapper en er verschijnen vetophopingen waar we dat liever niet hebben. Hoewel veroudering een normaal en onvermijdelijk onderdeel van ons leven is, kunnen we met de juiste verzorging en -behandeling jouw lichaamshuid er op zijn best laten uitzien!

HEB JIJ LAST VAN:
✔️ Een slappe huid op bijv. buik, bovenarmen, billen, benen
✔️ Vetophopingen buik, binnenkant bovenbenen
✔️ Love handles
✔️ Cellulite
✔️ Striae
✔️ Een bewegingsbeperking door een litteken zoals een keizersnede
✔️ Stress
✔️ Spierpijn

De Icoone is de nieuwste generatie van mechanische bindweefselmassage gecombineerd met led en laser. Uitermate geschikt voor de aanpak van huidverslapping, cellulitis, stress, littekens, contour verbetering, spierpijn en vetophopingen. Het is de enige behandelmethode waarbij het bindweefsel (ook wel fascia genoemd) 100% veilig en respectvol wordt behandeld.

Natuurlijke, pijnloze en zichtbare resultaten al na slechts één behandeling.

Plan nu een afspraak »

👩🏼‍💼 HET VERHAAL VAN PETRA 👩🏼‍💼

Petra kwam een aantal maanden geleden bij me en ze was ten einde raad, ze had alles al geprobeerd vertelde ze me en ze was nog niet tevreden met haar lichaam. Petra was in een korte tijd veel afgevallen en haar huid op haar armen, buik en bovenbenen waren hierdoor gaan hangen.

Petra is met het thuisadvies van start gegaan om haar lichaam voor te bereiden op de kuur. Met de kuur hebben we de focus gelegd op huidverslapping en contourverbetering.

Na vier maanden hadden we het eindresultaat bereikt en kan Petra weer genieten van haar slanke en strakke lichaam! 🎯

Plan nu een afspraak »

Ben jij op zoek naar een natuurlijke, pijnloze en 100% veilige behandeling voor de aanpak van je huidverslapping, contourverbetering of vetophoping?

Icoone is de nieuwste generatie van mechanische bindweefselmassage gecombineerd met laser & led en de enige behandeltechnologie waarbij het bindweefsel (ook wel fascia genoemd) met respect wordt behandeld. Door de gepatenteerde Roboderm technologie worden er 21.600 microstimulaties per minuut gegeven aan het bindweefsel, dit gaat op een geheel pijnloze en veilige manier.

Met icoone wordt er op de volledige gezondheid en vitaliteit van je huid gewerkt. Dus naast het effectief behandelen van cosmetische indicaties zoals huidverslapping, het verminderen van de omtrek rondom je buik & flanken, cellulite, wordt de algehele gezondheid van de huid versterkt.

Door de diepe bindweefselmassage werkt de icoone laser doorbloedend en zorgt ervoor dat het bindweefsel op een milde manier los gemaakt wordt. Hierdoor wordt de huid voorzien van voedingsstoffen en zuurstof. Afvalstoffen worden versneld afgevoerd en het lymfestelsel gestimuleerd. Hierdoor verbetert de celstofwisseling direct. Hetgeen weer een positief effect heeft op de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur, dit zijn essentiële bouwstenen van de huid.

Gecombineerd met led & laser zorgt voor een nog intensievere werking met daardoor nog meer resultaat. De laser dringt diep in het onderhuids vetweefsel, wordt geabsorbeerd door de vetcellen die hierdoor vloeibaar worden en deze wordt op een natuurlijke manier afgevoerd door het lichaam.

Door de extra toepassing van led en laser wordt er meer resultaat behaald op het vetweefsel versus reguliere mechanische bindweefseltechnologieën.

Plan nu een afspraak »

DE VOORDELEN VAN DE ICOONE BINDWEEFSELMASSAGE ZIJN:
✅ Gezondere huid
✅ Stevigere en strakkere huid
✅ Verbetering van de lichaamscontouren
✅ Vermindering cellulite
✅ Vermindering stress
✅ Vermindering spierpijn
✅ Verbetering van littekens

Wil jij nu eindelijk iets aan je lichaam gaan doen? Waardoor je lekkerder in je vel zit en dit uitstraalt? Reserveer hier je afspraak.

Plan nu een afspraak »

👩🏼 HET VERHAAL VAN BERTINE 👩🏼

Bertine heeft last van erge cellulite, zo erg dat ze geen strakke broeken meer durf te dragen omdat je de putjes door de broek heen zag. Hierdoor schaamde ze zich en ontwikkelde ze een minderwaardigheidscomplex.

We zijn na het intakegesprek begonnen met een kuur en Bertine heeft het thuisadvies goed opgevolgd. Cellulite gaat nooit weg, maar we hebben het bij Bertine twee gradaties kunnen verbeteren. Nu zijn we het resultaat aan het onderhouden.

Bertine is heel erg blij en durft weer strakke broeken te dragen! 💪

Plan nu een afspraak »

Dit zijn verschillende resultaten van de buik Klanten zijn zeer tevreden

✅ De huid is strakker
✅ De buik is platter
✅ De love handles zijn minder zichtbaar

🙍🏼‍♀️HET VERHAAL VAN LONNEKE🙍🏼‍♀️

Lonneke kwam eind vorig jaar bij me en ze was een jaar daarvoor bevallen van een baby, de trotse moeder had haarzelf een jaar gegeven om haar buik weer in shape te krijgen. Ze was nog niet tevreden met haar buik en vroeg me of ik haar kon helpen.

Na het intakegesprek is Lonneke met het thuisadvies van start gegaan en zijn we met een icoone kuur begonnen.

Nu drie maanden later voelt Lonneke zich zelfverzekerd en straalt ze. Ze schaamt zich niet meer wanneer ze met de kleine naar het zwembad gaat of geniet van een dagje sauna.

Lonneke is één van de vele enthousiaste klanten die nu weer kunnen genieten van hun eigen lichaam. Dit is ook bij jou haalbaar! 😁

Plan nu een afspraak »

Ook op de benen behalen we mooie resultaten Hier worden klanten enthousiast van

✅ De huid is strakker
✅ De cellulite is verbetert
✅ De contouren zijn strakker

Dit is wat klanten na de 1ste icoone behandeling zeggen:
☑️ De behandeling was heerlijk
☑️ Ik voel dat het iets met mijn lichaam doet
☑️ Ik zie volgens mij al resultaat

De icoone behandeling combineert:

✳️ BINDWEEFSELMASSAGE:
De unieke bindweefselmassage stimuleert het bindweefsel zachtjes met een roller beschikkend over kleine gaatjes. Deze gaatjes zorgen voor een alveolaire stimulatie op elke millimeter van de huid. Hierdoor voeren de lymfeklieren snel afvalstoffen af en worden voedingsstoffen en zuurstof naar de weefsels getransporteerd. De celstofwisseling verbetert wat weer een positief effect heeft op de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur. Beter bekend als de bouwstenen van een gezonde en strakke huid!

✳️ LED:
Led licht stimuleert de aanmaak van collageen en elastine dat voor weefselgenezing en een strakkere huid zorgt. Het verbetert de bloedcirculatie en een betere zuurstofvoorziening in de huid wat de gezondheid van de huid bevordert. Het versnelt het genezingsproces van ontstekingen en de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam. Tevens stimuleert led lipolyse van de vetcel, dit is het vloeibaar worden van de vetcel en het op een natuurlijke manier afcoeren.

✳️ LASER:
Laser maakt afname van cellulite en vetcellen mogelijk door activering van het celmetabolisme en het natuurlijk afvoeren/ draineren hiervan. Laser helpt om het lichaam te tonifiëren en te verstevigen, dankzij de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur.

Led & laser licht samen zorgt voor 150% meer energievorming dan normaal, dat betekent zeer actieve cellen! Tevens zorgt het voor 45% meer volumereductie en versteviging dan zonder led/laser.

Combinereen we de mechanische bindweefselmassage met LED & LASER dan bereiken we fantastische resultaten!

Mevr. Sijbers
Echt heel professioneel/vakkundig, zeer goed afgestemde behandelingen en bijzonder prettige klantvriendelijkheid.
Mevr. Janssen
Altijd heerlijk als je verwend word!! Het resultaat van behandeling is goed te zien aan de huid en word door anderen opgemerkt. Tevens Goed advies
Mevr. Kelders
Kan natuurlijk ook niet anders: een professionele vakvrouw. Goed uitgelegde huid analyse waar je wat mee kunt. Je maakt kennis met diverse technieken en producten, zodat je bij een volgend bezoek je voorkeur uit kunt spreken i.c.m. met de adviezen van Priscilla. Ik verheug mij op een volgende behandeling.
Mevr. Ipek
Heel vriendelijk en heel geduldig. Heel professioneel en ook heel duidelijke antwoorden als je vragen hebt. Een dikke 10!!
Mevr. Arts
Genoten van de behandeling en hele goede adviezen gekregen, van Precilla, die specifiek gericht was op mijn huid.
Mevr. Bonands
Super analyse van gezicht en super behandeling gehad. Wijze en eerlijke advies gehad. Geen verkoop praatjes, echte geweldige behandeling. Professionele hulp en behandeling. Dank u.
Mevr. Derkx
Het is altijd super fijn bij Magnifique, ik kom altijd ontspannen uit de behandeling en kan er dan weer even tegenaan. Je ziet het resultaat door; Deskundige adviezen en goede kwaliteit producten. Het is er tot in de puntjes verzorgd bij Magnifique, 100% een aanrader!
Mevr. Akkers
Wil zeggen dat ze een 10 van me krijgt. De salon ziet er echt prachtig ingericht uit, zeer smaakvol. Ze werkt zeer hygiënisch, zeer belangrijk zeker in deze Corona tijd. Haar behandelingen zijn echt perfect. Er is tijd voor een prettig gesprekje en een luisterend oor. Kan iedereen aanbevelen een afspraak te maken. Ga er altijd met plezier naar toe.
Mevr. Schatorie
Ik kom er graag...ze geeft goed en deskundig advies!!!...fijne sfeer..altijd welkom gevoel!!
Mevr. Nabben
Ik word altijd fijn geholpen en voorzien van gespecialiseerd advies! Priscilla is altijd in voor een gezellig gesprek
Mevr. Reintjes
Altijd prettig om hier te komen! Fijne sfeer en behandelingen! Kom altijd graag weer terug!
Mevr. Franssen
Heerlijk een momentje voor mezelf gehad. Priscilla kijkt altijd welke behandeling mijn huid op dat moment nodig heeft. Samen met de fijne sfeer in de mooie salon, vind ik die persoonlijke aandacht top. Ik kijk ialtijd uit naar deze beautyafspraken.
Mevr. Figen
vriendelijk, kundig, producten zijn erg fijn in gebruik en je merkt snel resultaat.
Mevr. Fijen
Priscilla neemt de tijd om je goed advies te geven. Hele fijne behandeling gehad! Daarna ook goed geadviseerd over de producten.
Mevr. van Oijen
Priscilla is zoals altijd vriendelijk, vakkundig en correct. Zeer tevreden.
Mevr. Reivers
Hele mooie salon, en uitleg gedurende de huidanalyse was erg interessant met een fijne sfeer. Erg prettig vond ik ook dat er totaal geen druk was voor het aanschaffen van producten en dat ze echt eerlijk advies gaf, ook als dat financieel niet direct gunstig was voor haar. Ik ben heel blij met de aanschaf van mijn producten en de informatie en ben benieuwd naar het resultaat!
Mevr. Fathi
Zeer goed...netheid.zeer vriendelijk...goed luisteren Heel professioneel
Dhr. Janssen
Fijne en zeer professionele behandeling zoals altijd!
Mevr. Friessen
Altijd vriendelijk, opgewekt, klantgericht en zeker ook vakkundig. Dank weer!
Mevr. Pijls
Fijne behandeling en erg goed advies!
Mevr. Klaassen
Ben het niet anders gewend bij Magnifique, het is altijd prima en ik ben zeer tevreden over de behandelingen.
Mevr. Hoeijmakers
Ik ben al lang een tevreden klant van Priscilla. Altijd eerlijk en goed advies over behandelingen en producten. De sfeer in de salon is ontspannen en fijn. Ik zie een afspraak als een verwenmoment voor mezelf!
Mevr. Verstegen
Jaa helemaal tevreden, priscilla weet precies wat je nodig hebt, altijd heerlijk ontspannen, Gezellig kletsen en heel professioneel, echt een topper!
Mevr. van Pelt
Zoals altijd weer een heerlijke schoonheids behandeling. Jij weet precies wat ik nodig heb !
Mevr. Claessen
Heel fijne behandeling gehad. Lekker ontspannen omgeving.
Mevr. Bozkurt
Heel vriendelijk, goede advies met resultaat. Ben heel tevreden mee.
Mevr. Vos
Ik vond de behandeling aangenaam en veel minder pijnlijk dan bij een andere. (Haartjes verwijderen) Erg mooie verzorgde salon en ik kom graag terug. Alles was prima.
Mevr. Peeters
Heerlijk! Ik had eigenlijk een andere behandeling gepland, maar na de evaluatie van mijn huid zijn we toch voor een hydraterende behandeling gegaan. Gezellig gekletst, lekker ontspannen en met een frisse huid weer naar huis.
Mevr. Mulders
Prettige omgeving, vriendelijke benadering, goede vakvrouw!
Mevr. Pingen
Goed gevoel aan dit consult over gehouden. Erg kundig advies. Dus zeer tevreden.
Nathalie R.
Kom graag bij Priscilla, mooie praktijk, professioneel, krijg goed advies en mijn huid ziet er goed uit:)

De oplossing voor een mooier lichaam is icoone! Maak vandaag nog een afspraak voor de icoone behandeling

Boek jouw intakegesprek met proefbehandeling in met wel € 25,- voordeel.
Normaal €99,50 nu voor maar €74,50. Deze eenmalige actie is geldig t/m 31 Maart, daarna betaal je het normale tarief.

Plan nu een afspraak »

VEEL GESTELDE VRAGEN ZIJN:

Hoe vaak is een icoone behandeling nodig?
Na één behandeling zie je al resultaat, maar wil je een duurzamer resultaat dan wordt een kuur van 12 behandelingen geadviseerd.

Welke tijd moet er tussen de behandelingen zitten?
De behandelingen mogen dagelijks, maar het advies is twee a drie behandelingen per week.

Wat betaal je nu voor het intakegesprek met proefbehandeling?
Boek jouw intakegesprek met proefbehandeling in met wel € 25,- voordeel. Normaal €99,50 nu voor maar €74,50. Deze eenmalige actie is geldig t/m 31 Maart, daarna betaal je het normale tarief.

Wat zijn de kosten als ik na de proefbehandeling een kuur afspreek?
Bij betaling van een kuur van 12 behandelingen met één focus zone in één keer, ontvang je gratis het bodysuit t.w.v. 35,- + Firming moisturizer t.w.v. 99,-
De totale korting is dan € 134,-

Is de behandeling pijnlijk?
Nee de behandeling is echt heerlijk, je zou er zelfs bij in slaap kunnen vallen.

Voor welke indicaties is het geschikt?
- Voor het aanpakken van verslapping van de huid
- Voor het aanpakken van cellulite
- Voor het aanpakken van kleine lokale vetophopingen
- Voor het verbeteren van jouw lichaamscontouren
De behandeling is geschikt voor alle huidtypen en kan op het hele lichaam worden toegepast. Veel gevraagde behandelgebieden zijn de benen, de buik, de armen en de billen.

Waarom de icoone behandeling?
Dankzij de gepatenteerde Roboderm-technologie van Icoone worden er 21.600 microstimulaties per minuut uitgevoerd op het bindweefsel. Dit gebeurt op een geheel pijnloze en veilige manier. Naast de effectieve behandeling van cosmetische symptomen zoals verslapping van de huid, vermindering van buik- en flankomtrek en cellulitis, versterkt het ook de algemene gezondheid van jouw lichaamshuid.

Plan nu een afspraak »

Welkom bij Schoonheidsinstituut Magnifique Mijn naam is Priscilla Reijnders

en als gediplomeerde huid- en schoonheidsspecialiste help ik jou om je weer goed en zelfverzekerd in jouw lichaam te voelen. Dit doe ik met veel passie, ik ben immers een echte huid freak!

Ieder mens is uniek en dat geldt ook voor ieders huid. De huid is ons grootste, zichtbaarste en meest kwetsbaarste orgaan. Helaas is een stralende huid niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom geef ik jouw huid graag de aandacht die het verdient, zodat jij weer vol zelfvertrouwen door het leven kunt gaan!

Met een professionele, vriendelijke blik, luister ik aandachtig naar jouw wensen. In mijn salon laat ik je kennismaken met de 'Magnifique Methode': een meetbare, resultaatgerichte en bewezen aanpak voor gegarandeerd resultaat. Met mijn jarenlange ervaring ga ik op zoek naar de oorzaak, bespreken we samen de beste behandelingen voor jouw huid en garandeer ik het beste resultaat.

Ieder mens verdient het om zich comfortabel te voelen in zijn of haar lichaam. Ik zorg ervoor dat jij weer comfortabel in de spiegel kunt kijken, want ook jij mag gezien worden!

Jij blij? Ik blij!

Plan nu een afspraak »