Eenmalige kennismaking behandeling Intake, huiddiagnose met het Multi Analyse Center, advies en een introductiebehandeling.

Waarom de eenmalige kennismakingsbehandeling?

U wilt weten hoe het met uw huidconditie gesteld is, wat u aan uw huid kunt doen om deze te verbeteren en/of te verjongen en u wilt dat meteen combineren met een huidbehandeling die afgestemd is op uw huid en huid wens.

Wat doet de eenmalige kennismakingsbehandeling?

Na de intake waar we uw huid wensen bespreken starten we met de huidanalyse dit gebeurt met 3 verschillende unieke apparaten.

Huidanalyse/ scan

Om inzicht te krijgen in uw huid wensen en om de conditie van uw huid te beoordeelden starten we met een huidscan/ analyse. Hierna kunnen we u een persoonlijk advies op maat geven voor zowel instituut behandelingen als product advies voor de thuisverzorging.

- Visioface, Het systeem berekent onder andere het aantal en de diepte van rimpels in een bepaalde zone, de grofheid van de poriën, de aanwezigheid van bruine en rode vlekjes, de gelijkmatigheid van uw huid en de hoeveelheid zonschade.

- De sensor MC1000, test met behulp van verschillende sensoren het vocht- en talggehalte, de elasticiteit en de hoeveelheid rood en bruin pigmenten in de huid. Het apparaat heeft ook een microscoop camera die het huidbeeld 50x vergroot. Uit een tape-afdruk van uw huid onder de microscoop leest het apparaat de mate van verhoorning en de grote en activiteit van de talgkliertjes af.

- De dermalab USB Ultrasound / Collageen scan, analyseert met behulp van echografie de huidkwaliteit en het vermogen om collageen aan te maken in de huid. Er wordt gekeken naar de dikte van de epidermis en dermis, de huidbarrière, de huidvetten, het collageen gehalte in de huid en het bindweefsel.

Nadat wij uw wensen geïnventariseerd hebben en uw huidconditie beoordeeld is, starten wij met de instituut behandeling. De instituut behandeling is afhankelijk van uw huidprobleem en uw huid wens, na de huid behandeling ziet u meteen een zichtbaar resultaat en ontvangt u een behandel- en product advies.

Voordelen van de eenmalige kennismakingsbehandeling?
  • U krijgt inzicht hoe het met uw huid gesteld is.
  • U krijgt een advies over welke instituut behandeling het beste voor uw huidprobleem en uw huid wensen zijn.
  • U ontvangt een eerlijk advies over met welke huid producten u uw huidprobleem kunt verbeteren en u sneller bij uw huid wensen brengt, indien nodig vullen wij dit aan met huidsupplementen.
  • U ervaart meteen een instituut behandeling met een direct zichtbaar en voelbaar resultaat, om meteen al een stap dichter bij uw huid wens te komen.

Meten = weten

Wat is het tarief van de eenmalige kennismakingsbehandeling?

Het tarief is normaal variërend van €129,90 tot €134,95 afhankelijk van de toegepaste huidbehandeling, maar is eenmalig € 59.95. U krijgt dan een intake, huidscan/ analyse met een huid advies & complete huid behandeling op maat.

Eenmalig een kennismakingsbehandeling voor een speciaal tarief Zodat wij elkaar kunnen leren kennen en u na afloop weet wat ik voor u kan betekenen

Maak direct een afspraak voor deze unieke kennismaking behandeling

Direct afspraak maken »