Eenmalige kennismaking behandeling Intake, huiddiagnose met het Multi Analyse Center, advies en een introductiebehandeling.

Waarom de eenmalige kennismakingsbehandeling?

Je wilt weten hoe het met je huidconditie gesteld is, wat je aan je huid kunt doen om deze te verbeteren en/of te verjongen en je wilt dit meteen combineren met een huidbehandeling die afgestemd is op jouw huid en huidwens.

Wat doet de eenmalige kennismakingsbehandeling?

Na de intake waar we jouw huidwensen bespreken starten we met de huidanalyse dit gebeurt met 3 verschillende unieke apparaten.

Huidscan

Om inzicht te krijgen in jouw huidwensen en om de conditie van jouw huid te beoordeelden starten we met een huidscan. Hierna kunnen we je een persoonlijk advies op maat geven voor zowel instituutbehandelingen als product advies voor de thuisverzorging.

- Visioface, Het systeem berekend onder andere het aantal en de diepte van rimpels in een bepaalde zone, de grofheid van de poriën , de aanwezigheid van bruine en rode vlekjes , de gelijkmatigheid van jouw huid en de hoeveelheid zonschade .

- De sensor MC1000, test met behulp van verschillende sensoren het vocht- en talggehalte, de elasticiteit en de hoeveelheid rood en bruin pigmenten in de huid. Het apparaat heeft ook een microscoop camera die het huidbeeld 50x vergroot. Uit een tape-afdruk van jouw huid onder de microscoop leest het apparaat de mate van verhoorning en de grote en activiteit van de talgkliertjes af.

- De dermalab USB Ultrasound / Collageen scan, analyseert met behulp van echografie de huidkwaliteit en het vermogen om collageen aan te maken in de huid. Er wordt gekeken naar de dikte van de epidermis en dermis, de huidbarrière, de huidvetten, het collageen gehalte in de huid en het bindweefsel.

Nadat wij jouw wensen geïnventariseerd hebben en jouw huidconditie beoordeeld is, starten wij met de instituutbehandeling. De instituutbehandeling is afhankelijk van jouw huidprobleem en jouw huidwens , na de huid behandeling zie je meteen een zichtbaar resultaat en ontvang je een behandel- en product advies.

Voordelen van de eenmalige kennismakingsbehandeling?
  • Je krijgt inzicht hoe het met jouw huid gesteld is.
  • Je krijgt een advies over welke instituutbehandeling het beste voor jouw huidprobleem en jouw huidwensen zijn.
  • Je ontvangt een eerlijk advies over met welke huid producten je jouw huidprobleem kunt verbeteren en je sneller bij jouw huidwensen brengt, indien nodig vullen wij dit aan met huidsupplementen.
  • Je ervaart meteen een instituutbehandeling met een direct zichtbaar en voelbaar resultaat, om meteen al een stap dichter bij jouw huidwens te komen.

Meten = weten

Wat is het tarief van de eenmalige kennismakingsbehandeling?

Het tarief is normaal variërend van €129,90 tot €134,95 afhankelijk van de toegepaste huidbehandeling, maar is eenmalig € 60,-. Je krijgt dan een intakegesprek, een huidscan/ analyse met een huid advies & een complete huidbehandeling op maat.

Eenmalig een kennismakingsbehandeling voor een speciaal tarief Zodat wij elkaar kunnen leren kennen en u na afloop weet wat ik voor u kan betekenen

Maak direct een afspraak voor deze unieke kennismaking behandeling

Direct afspraak maken »