Dermapen Needel uw huid schoon van acne

Bij deze behandeling werken we met een pen waar we een wegwerp kopje met 12 fijne micronaaldjes op plaatsen, deze vibrerende pen waar de naalddiepte en snelheid instelbaar van is maken minuscule gaatjes in de huid, waar de huid een enorme boost van krijgt. Deze behandeling wordt ook wel micro-needling genoemd.

Waarom de dermapen behandeling?

Deze 2e generatie needling zorgt voor een enorme boost aan uw huid en het werkt vernietigend op de p. acnes bacterie die mede de acne veroorzaakt. Wanneer u acnelittekens heeft verminderd de dermapen deze.

Wat doet de dermapen behandeling?

Er ontstaan bewust en doelgericht minuscule gaatjes in de opperhuid, die het natuurlijke genezingsreactiemechanisme van het lichaam activeert. Oude en beschadigde huidcellen worden verwijderd en het produceert een nieuwe en gezonde huid.

Door de minuscule gaatjes in uw huid komt er meer zuurstof in uw huid, de p. acnes bacterie leeft in een zuurstofarme omgeving en gaat dood door de zuurstof die vrijkomt in uw huid. Het resultaat is een mooie gezonde huid zonder acne.

Voordelen van de dermapen behandeling?
  • Een ware oppepper voor uw huid
  • Verbeterende huidconditie
  • Vermindering van acne en acne littekens
Wat is het resultaat van de dermapen behandeling?

Het 1ste is direct zichtbaar namelijk een frisse gezonde huid.

Het 2e resultaat is het resultaat voor de langere termijn en richt zich op duurzame huidverbetering, de hydrafacial activeert een proces in de huid waardoor uw huid gezonder wordt.

Het resultaat is een gezonde huid

Wat is het tarief per behandeling en in kuurverband?

De Dermapen bedraagt € 134,95. Het is mogelijk om de behandeling eenmalig te ondergaan of in kuurverband. Een kuur bestaat uit 6 behandelingen en zal om de 2 a 8 weken plaats vinden afhankelijk van de huidindicatie voor een optimaal resultaat.

Bonus

Betaalt u de kuur van 6 behandelingen in één keer, dan ontvangt u 10 procent van het volledige bedrag om gratis te besteden aan bijbehorende huidproducten.

Wat voel ik tijdens de behandeling?

Kunt u enige vorm van warmte of een strak gevoel ervaren

Hoe zie ik eruit na de behandeling?

Na de behandeling treedt er in de meeste gevallen huid erytheem (roodheid) op.

Hoelang is de hersteltijd?

Enkele dagen na de behandeling kan de huid lichtjes gaan vervellen. De schilfering en droogheid kunnen 3-5 dagen duren. Bij een diepere behandeling kan dit langer aanhouden tot zo’n 10 dagen.

Ruim acne op! Acne behandeling

Wilt u meer informatie over welke behandeling voor u geschikt is, plan dan hier uw afspraak

Direct afspraak maken »