De ultieme huidverjonging

1 jaar geleden · 0 reacties

Waarom is deze behandeling zo Unique?
Alle technieken die er zijn om huidverjonging te bewerkstelligen prikkelen het fabriekje in onze huidcel om meer collageen, elastine en hyaluronzuur in uw huid aan te maken.

(Hoe meer collageen in uw huid hoe minder rimpels dat u krijgt. Een gebrek aan elastine zorgt ervoor dat de huid gaat uitzakken en een tekort aan hyaluronzuur zorgt voor een droge huid.)

Vanaf 26 jaar wordt de aanmaak van dit collageen, elastine en hyaluronzuur minder, maar ook het aantal fabriekjes wat dit maakt vermindert. Rond ons 50ste levensjaar hebben we nog maar de helft van deze fabriekjes in onze huid en ze worden ook nog eens lui waardoor de bestaande fabriekjes minder bouwstoffen produceren.

Unique aan deze behandeling is:
Dat het niet alleen de bestaande fabriekjes prikkelt om nieuw collageen, elastine en hyaluronzuur aan te maken. Het maakt ook nieuwe fabriekjes aan!!! En dat kan geen enkel andere techniek. Hoe meer fabriekjes, hoe meer bouwstoffen dat ze kunnen produceren en hoe jonger de huid.

Het andere Unique aan deze behandeling is dat het nieuwe bloedvaatjes aan gaat maken, angiogenese genaamd. Nieuwe bloedvaatjes betekent een gezonde aanvoer van zuurstof en voedingstoffen, maar ook een betere afvoer van afvalstoffen. Kortom het zorgt voor een gezondere en jongere huid.

Het resultaat van de behandeling:
De behandeling werkt verstrakkend en verstevigend, het vermindert rimpels en lijntjes, het geeft volume terug aan uw huid.

In de maanden September & Oktober ontvangt u bij een gelaatsbehandeling van de Venus collageen plus gratis het collageen booster licht t.w.v. € 15,- cadeau.

Een vernieuwde Venus Viva mini kuur bestaande uit 3 gelaatsbehandelingen waarbij je elke behandeling het gratis collageen booster licht krijgt als afsluiting van de behandeling. Ook ontvang je de Bright Future kit, die de collageen aanmaak in jouw huid nog verder stimuleert t.w.v. € 35,- (Totaal 80,- voordeel)

Categorieën: Nieuws & acties

Reacties Laat een reactie achter!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *