Couperose & Rosacea Welkom mooie egale huid

Heb jij last van rode wangen?
Zie je duidelijk rode adertjes in je gezicht zitten en wil je die het liefst camoufleren?

Couperose is een veel voorkomend probleem bij vrouwen, wat meestal voorkomt op de wangen en de neus. Couperose zijn chronische verwijde bloedvaatjes, met hierin stilstaand bloed. Deze vaatjes kunnen zich niet meer vanzelf vernauwen door collageen en elastine gebrek in de huid. Couperose breidt zich meestal vanzelf uit, het is daarom belangrijk om dit zo vroeg mogelijk te behandelen en stimulerende factoren te vermijden zoals: temperatuurschommelingen, te veel blootstelling aan de zon, alcohol en sterk gekruid voedsel.

Altijd maar rode wangen of neus hebben is erg vervelend en kan een grote impact hebben op jezelf vertrouwen, wanneer je jezelf in de spiegel ziet zie je alleen maar de roodheid . Dit kun je natuurlijk dagelijks camoufleren, maar hoe fijn zou het zijn wanneer dat niet meer hoeft en je zonder make-up de deur uit kan!

Couperose blijft een bindweefsel zwakte en de kans is groot dat er in de loop van de jaren er toch weer wat verwijde haarvaatjes zichtbaar worden. Om een langdurig resultaat te behalen, is het belangrijk om meer collageen en elastine in jouw huid te krijgen, dit kan d.m.v. verschillende huidbehandelingen die wij tot onze beschikking hebben i.c.m. huidproducten en indien nodig aangevuld met huidsupplementen. Wanneer je hiermee aan de slag gaat zal couperose niet of in een veel mindere mate terugkomen. Je kunt er ook voor kiezen om jaarlijks een opfrisbehandeling te laten doen.

Rosacea is een chronische huidaandoening aan de bloedvaatjes in het gezicht. De kenmerken zijn roodheid, kleine uitgezette bloedvaatjes/couperose, bultjes en puistjes. Het komt vaker bij vrouwen voor na het 30ste levensjaar en is heel erg vervelend!

We onderscheiden 3 stadia huidklachten bij rosacea
  • Roodheid en kleine vaatjes worden zichtbaar/couperose
  • Rode bultjes en puistjes vooral op wangen, neus, kin en voorhoofd
  • Ontstekingen worden groter en breiden zich uit. Ook kan in bepaalde gebieden weefsel toenemen, de bekendste vorm is hiervan de verdikking van de neus.

Het hoeft niet zo te zijn, gelukkig is er een oplossing zonder medicijnen die je rosacea in vier stappen kan stabiliseren, zodat ook jij weer kunt genieten van een stralende mooie huid zonder roodheid en bultjes. Je krijgt niet alleen een mooie huid ook jezelf vertrouwen krijgt weer een boost!

De unique speciaal ontwikkelde Magnifique methode werkt zowel inwendig als uitwendig en is bewezen effectief gebleken bij het stabiliseren van rosacea. Nu pakken we niet alleen de symptomen van jouw huidprobleem aan maar ook de oorzaak en dit zorgt voor een blijvend resultaat.

Je krijgt weer een rustige egale huid!

Maak vandaag nog een afspraak voor jouw gratis huidscan!

Plan snel een gratis en vrijblijvende intake, waarbij we een scan maken van jouw huid.
Wanneer je overtuigt bent en alles voor jou goed voelt stellen we een plan op en gaan we samen aan de slag!

Plan nu een afspraak ยป