Collageen booster licht Geef uw huidcellen een boost

De collageen booster licht behandeling is een krachtige behandeling op anti-aging met rood licht. Het is een mooie behandeling die ook aanvullend op vele andere behandelingen toepast kan worden.

De gezonde en helende stralen uit het absorptiespectrum her activeren het totale huidmetabolisme, hierdoor wordt het functioneren van de huid naar een verjongd niveau gebracht.

Waarom het collageenbooster licht?

Dit speciale licht wordt opgenomen door alle huidcellen in onze huidlagen die verantwoordelijk zijn voor huidherstel en regeneratie. De opwarming van de huid is zeer intensief, maar voelt toch zacht en buitengewoon aangenaam aan. Het licht en de diep inwerkende thermische effecten geven na een enorme opleving van de huidstofwisseling een extra impuls aan onze collageencellen.

Wat doet het collageen booster licht?

Deze collageencellen, de fibroblasten genaamd kunnen onder invloed van dit licht enorm snel natuurlijk collageen (type 1) wat voor de stevigheid zorgt, elastine wat voor de veerkracht van de huid zorgt en hyaluronzuur (huid eigen vocht) wat voor de hydratatie van de huid zorgt, aanmaken. Uw huid krijgt hierdoor een verbeterde textuur en volume en natuurlijk helpt het fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

Wat zijn de voordelen van het collageen booster licht voor uw huid?
  • Een ware oppepper voor uw huid
  • Verbeterende huidconditie
  • Versteviging van uw huid
  • Minder rimpels en fijne lijntjes
  • Lifting en contourverstrakking
  • Vermindering van couperose en rosacea
  • Meer energie voor uw huidcellen waardoor deze op een jonger niveau kunnen functioneren
  • Een versnelde aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur
  • Totale verjonging van uw uiterlijk
Wat is het resultaat van de behandeling?

Het 1ste is direct zichtbaar namelijk een frisse gezonde huid en uw huid voelt steviger aan. Dit zorgt voor een spectaculair resultaat.

Het 2e resultaat is het resultaat voor de langere termijn en richt zich op duurzame huidverbetering en huidverjonging. Er gaat circa 8 a 9 maanden overheen voordat het oude collageen is afgebroken en geheel is vervangen door nieuw collageen type 1. Dit type 1 is het collageen waar je mee geboren wordt en moet zich in de diepere huidlaag weer gaan opbouwen. Met als resultaat een dikkere, strakkere en stevigere huid.

Kortom meer energie = meer cellulaire energie, regeneratie en verbeterde huid functies

Het resultaat is een dikkere stevigere huid met minder rimpels.

Wat is het tarief per behandeling en in kuurverband?

De Collageenbooster licht behandeling bedraagt € 50,-. Het is mogelijk om de behandeling eenmalig te ondergaan of in kuurverband. Een kuur bestaat uit 6 behandelingen en zal wekelijks plaats vinden voor een optimaal resultaat.

Bonus

Betaalt u de kuur van 6 behandelingen in één keer, dan ontvangt u 10 procent van het volledige bedrag om gratis te besteden aan bijbehorende huidproducten.

Nog meer resultaat uit uw huidbehandeling halen? Vul uw behandeling aan

Met het collageen booster licht

Direct afspraak maken »