CC fruitzuur peeling Voor een mooie & gezonde huid in harmonie met de natuur

Om het mooiste in uw huid op natuurlijke manier naar boven te laten komen werken we met innovatieve CC Fruitzuur peelingen. Zo zijn er de CC melkzuur peeling en de CC glycolzuur peeling, in verschillende percentages, om elke huid het juiste antwoord te kunnen bieden.

Waarom de CC fruitzuur peeling?

Dankzij het unieke “derma soft” complex kan nu iedere huid van een peeling genieten. De peeling veroorzaakt geen downtime, zodat u uw sociale contacten of werk niet hoeft te onderbreken.

Een peeling met fruitzuren is verreweg de meest grondige manier om doffe, dode huidcellen te verwijderen en celdeling opnieuw in gang te zetten.

Wat doet de CC fruitzuur peeling?

Afhankelijk van uw huidconditie en uw huidwens kiezen we de melkzuur of de glycolzuur peeling en de sterkte/ concentratie. De fruitzuur peeling verwijdert hoorncellen en stimuleert een gezonde celdeling, maar het doet nog veel meer.

  • Melkzuur peeling: Zorgt voor meer hydratatie in uw huid, voorkomt en vermindert pigmentvlekken , vermindert photo-aging van de huid.
  • Glycolzuur peeling: Zorgt voor een betere glans, voorkomt en vermindert pigmentvlekken , is collageen stimulerend, werkt anti-aging, vermindert rimpels en verslapping .
Voordelen van de CC fruitzuur peeling zijn?
  • Een ware oppepper voor uw huid
  • Verbeterende huidconditie
  • Versteviging van uw huid
  • Minder rimpels en fijne lijntjes
  • Meer volume in het gezicht
  • Vermindering van acne, pigmentvlekken
  • Totale verjonging van uw uiterlijk
Wat is het resultaat van de CC fruitzuur peeling?

Het 1ste is direct zichtbaar namelijk een frisse gezonde huid en uw huid voelt steviger aan en rimpels en lijntjes zijn minder zichtbaar. Dit zorgt voor een spectaculair resultaat.

Het 2e resultaat is het resultaat voor de langere termijn en richt zich op duurzame huidverbetering en huidverjonging. Er gaat circa 8 a 9 maanden overheen voordat het oude collageen is afgebroken en geheel is vervangen door nieuw collageen type 1. Dit type 1 is het collageen waar je mee geboren wordt en moet zich in de diepere huidlaag weer gaan opbouwen. Met als resultaat een dikkere, strakkere en stevigere huid.

Rimpels worden minder diep en uw huid voelt gladder en steviger aan

Wilt u een mooiere huid? Maak een afspraak voor een huidanalyse/ scan of de éénmalige kennismakingsbehandeling. Direct afspraak maken »

Wat is het tarief per behandeling en in kuurverband?

De CC fruitzuur peeling bedraagt € 50,-. Het is mogelijk om de behandeling eenmalig te ondergaan of in kuurverband. Een kuur bestaat uit 3 a 6 behandelingen en zal om de 2 weken plaats vinden voor een optimaal resultaat.

Bonus

Betaalt u de kuur van 6 behandelingen in één keer, dan ontvangt u 10 procent van het volledige bedrag om gratis te besteden aan bijbehorende huidproducten.

Wat voel ik tijdens de behandeling?

Kunt u enige vorm van branderigheid, tinteling, warmte of een strak gevoel ervaren

Hoe zie ik eruit na de behandeling?

Het kan zijn dat uw huid rood is

Hoelang is de hersteltijd?

Afhankelijk van de gekozen peeling en sterkte kan de huid na enkele dagen lichtjes gaan vervellen. De schilfering en droogheid kunnen 3-5 dagen duren. Bij een diepe peeling kan dit langer aanhouden tot zo’n 10 dagen.

Of er een aantal jaren jonger uit te komen zien? Wilt u uw huid zichtbaar verbeteren?

Maak hier uw afspraak voor een huid scan of de eenmalige kennismaking behandeling

Direct afspraak maken »