Voluderm HE Zorgt voor een natuurlijk filler effect van binnenuit

Bij deze behandeling werken we met een wegwerp kopje met 36 fijne micronaaldjes van 0.6 mm lang die de huid doorboren waardoor radiofrequente en niet-thermische galvanische stroom wordt afgeven aan de huid. Deze behandeling wordt micro-fractionele resurfacing genoemd.

Waarom de voluderm behandeling?

Deze 3e generatie needling zorgt voor een enorme boost aan zowel de opperhuid als de lederhuid. Uw huid wordt van binnenuit opgevuld, waardoor acnelittekens, rimpels en lijntjes minder zichtbaar worden.

Wat doet de voluderm behandeling?

Er ontstaan bewust en doelgericht minuscule gaatjes in de opperhuid en lederhuid, die het natuurlijke genezingsreactiemechanisme van het lichaam activeert. Oude en beschadigde huidcellen worden verwijderd en het produceert een nieuwe en gezonde huid.

Door de verwonding van de huidcellen komen er groeifactoren vrij wat resulteert in een verbeterde en gezondere aanmaak van collageen dat voor de stevigheid zorgt, elastine dat voor de veerkracht van de huid zorgt en hyaluronzuur waardoor het volume in de huid toe neemt. De warmte die vrijkomt in de dermis zorgt ervoor dat de collageenvezels zich verstrakken, dit zorgt ervoor dat de huid steviger aan voelt.

Slapende fibroblasten worden tot actie geroepen en er worden meer fibroblasten naar het trauma gebied getrokken om massaal aan de slag te gaan en de reparatie te bewerkstelligen en nieuw collageen te produceren. Dit alles tezamen zorgt ervoor dat rimpels, lijntjes en littekens van binnenuit opvullen waardoor een jongere huid naar voren komt.

Voordelen van de voluderm behandeling?
  • Een ware oppepper voor uw huid
  • Verbeterende huidconditie
  • Versteviging van uw huid
  • Minder rimpels en fijne lijntjes
  • Vermindering van diepe acne littekens
  • Totale verjonging van uw uiterlijk
Wat is het resultaat van de voluderm behandeling?

Het 1ste is direct zichtbaar namelijk een frisse gezonde huid en uw huid voelt steviger aan en rimpels en lijntjes zijn minder zichtbaar. Dit zorgt voor een spectaculair resultaat.

Het 2e resultaat is het resultaat voor de langere termijn en richt zich op duurzame huidverbetering en huidverjonging. Er gaat circa 8 a 9 maanden overheen voordat het oude collageen is afgebroken en geheel is vervangen door nieuw collageen type 1. Dit type 1 is het collageen waar je mee geboren wordt en moet zich in de diepere huidlaag weer gaan opbouwen. Met als resultaat een dikkere, strakkere en stevigere huid.

De behandeling is zeer geschikt bij Rimpels en diepe acne littekens

Wilt u er jonger uitzien? Maak een afspraak voor een huidanalyse/ scan of de eenmalige kennismakingsbehandeling Direct afspraak maken »

Wat is het tarief per behandeling en in kuurverband?

De Voluderm behandeling bedraagt € 195,- Het is mogelijk om de behandeling eenmalig te ondergaan of in kuurverband. Een kuur bestaat uit 5 behandelingen en zal om de 1ste 3 behandelingen om de 7 a 10 dagen plaats vinden, de daarop volgende 2 behandelingen vinden om de 2 a 3 weken plaats voor een optimaal resultaat.

Bonus

Betaalt u de kuur van 5 behandelingen in één keer, dan ontvangt u 10 procent van het volledige bedrag om gratis te besteden aan bijbehorende huidproducten.

Wat voel ik tijdens de behandeling?

Kunt u enige vorm van warmte of een strak gevoel ervaren

Hoe zie ik eruit na de behandeling?

Na de behandeling treedt er in de meeste gevallen huid erytheem (roodheid) en/of lichte oedeem (zwelling) op.

Hoelang is de hersteltijd?

Er is nauwelijks hersteltijd, u die hier 24h rekening mee te houden

Vult rimpels of (acne) littekens van binnenuit op Uw huid wordt zichtbaar gladder

Maak dan een afspraak voor een huidanalyse / scan of voor de eenmalige kennismaking behandeling

Direct afspraak maken »