TriPollar Verstevigt en verjongt de huid

Bij deze behandeling wordt de huid gemasseerd met een kop waar 3 elektrodes op zitten die specifieke radiofrequente stroom uitzendt, daar zorgt het voor een gelijkmatige warmte in de huid. Het resultaat is een strakkere en stevigere huid.

Waarom de tripollar behandeling?

De heerlijke warmte die vrijkomt verwarmt de diepere huidlagen, daar waar de collagene en elastine vezels in uw huid liggen, door de warmte verkorten, versterken en vernieuwen deze vezels zich wat uw huid verstrakt en verstevigt.

Wat doet de tripollar behandeling?

De warmte zorgt een betere doorbloeding van uw huid, een betere zuurstofvoorziening en een betere aanvoer van voedingstoffen en afvoer van afvalstoffen. Dit alles zorgt voor een gezonde huid.

De warmte die vrijkomt zorgt ervoor dat de fibroblast (het fabriekje van de cel) geactiveerd wordt om nieuw collageen en elastine in uw huid aan te maken. Tevens zorgt de warmte er ook voor dat dat vezels inkrimpen waardoor de huid direct verstrakking vertoont.

Bij voldoende warmteontwikkeling in uw huid komen er specifieke stoffen vrij, de Heat Shock Proteins. Deze Heat Shock Proteins zorgen voor de aanmaak van nieuw collageen en verkorten en versterken de oude collagene vezels. Het resultaat is een jongere strakkere huid.

Voordelen van de tripollar behandeling?
  • Een ware oppepper voor uw huid
  • Verbeterende huidconditie
  • Versteviging van uw huid
  • Minder rimpels en fijne lijntjes
  • Lifting en contourverstrakking
  • Vermindering van acne
  • Vermindering van de neuslippen-plooi
  • Totale verjonging van uw uiterlijk
Wat is het resultaat van de tripollar behandeling?

Het 1ste is direct zichtbaar namelijk een frisse gezonde huid en uw huid voelt steviger aan en rimpels en lijntjes zijn minder zichtbaar. Dit zorgt voor een zichtbaar resultaat.

Het 2e resultaat is het resultaat voor de langere termijn en richt zich op duurzame huidverbetering en huidverjonging. Er gaat circa 8 a 9 maanden overheen voordat het oude collageen is afgebroken en geheel is vervangen door nieuw collageen type 1. Dit type 1 is het collageen waar je mee geboren wordt en moet zich in de diepere huidlaag weer gaan opbouwen. Met als resultaat een dikkere, strakkere en stevigere huid.

Het resultaat is een strakkere huid.

Wilt u huidverstrakking? Maak een afspraak voor een éénmalige kennismaking behandeling. Direct afspraak maken »

Wat is het tarief per behandeling en in kuurverband?

De Tripollar bedraagt € 145,- Het is mogelijk om de behandeling eenmalig te ondergaan of in kuurverband. Een kuur bestaat uit 6 behandelingen en zal wekelijks plaats vinden voor een optimaal resultaat.

Bonus

Betaalt u de kuur van 6 behandelingen in één keer, dan ontvangt u 10 procent van het volledige bedrag om gratis te besteden aan bijbehorende huidproducten.

Verstevig en verstrak uw huid Met deze heerlijke behandeling, die lijkt op een warme hotstone massage van uw huid

Maak dan een afspraak voor een huidanalyse / scan of voor de eenmalige kennismaking behandeling

Direct afspraak maken »