Bindweefselmassage voor huidverjonging op een natuurlijke manier

Deze speciale massage techniek richt zich op het bindweefsel van het gelaat en de hals. Deze krachtige bindweefselmassage geeft een direct zichtbaar resultaat, rimpels vervagen en de huid verstrakt .

Waarom de collagen booster massage?

Met deze bindweefselmassage verbeteren wij de conditie van uw huid en verjongen wij uw huid van binnenuit. Het is een intensieve behandeling die op een natuurlijke manier uw huid van binnenuit verbetert en verjongt.

Wat doet de collagen booster massage?

De bindweefselmassage zorgt voor een betere doorbloeding van uw huid, een betere zuurstofvoorziening en een betere aanvoer van voedingstoffen en afvoer van afvalstoffen. Dit alles zorgt voor een gezonde huid . Maar deze intensieve massage techniek richt zich ook op uw bindweefsel, aanhechtingen en uw gezichtsspieren. Door de krachtige massage worden uw huidcellen geprikkeld om meer collageen dat voor de stevigheid in uw huid zorgt, elastine dat voor de veerkracht van uw huid zorgt en hyaluronzuur dat voor de hydratatie van uw huid zorgt, aan te maken. Dit betekent een stevigere huid met minder rimpels en lijntjes . Tevens worden er nieuwe aanhechtingen in de huid aangemaakt en slechte aanhechtingen worden gerepareerd en zo verstevigd. De spieren in ons gezicht krijgen door deze massage een hogere spieraanspanning waardoor het volume in uw gezicht zichtbaar wordt verhoogd.

Voordelen van de collagen booster massage?
  • Een ware oppepper voor uw huid
  • Verbeterende huidconditie
  • Versteviging van uw huid
  • Minder rimpels en fijne lijntjes
  • Lifting en contourverstrakking
  • Vermindering van couperose en rosacea
  • Totale verjonging van uw uiterlijk
Wat is het resultaat van de collagen booster massage?

Het 1ste is direct zichtbaar namelijk een frisse gezonde huid en uw huid voelt steviger aan en rimpels en lijntjes zijn minder zichtbaar. Dit zorgt voor een spectaculair resultaat.

Het 2e resultaat is het resultaat voor de langere termijn en richt zich op duurzame huidverbetering en huidverjonging. Er gaat circa 8 a 9 maanden overheen voordat het oude collageen is afgebroken en geheel is vervangen door nieuw collageen type 1. Dit type 1 is het collageen waar je mee geboren wordt en moet zich in de diepere huidlaag weer gaan opbouwen. Met als resultaat een dikkere, strakkere en stevigere huid.

Het resultaat is een stevigere huid met minder rimpels

Wilt u minder rimpels? Maak een afspraak voor een huidanalyse/scan of de éénmalige kennismaking behandeling Direct afspraak maken »

Wat is het tarief per behandeling en in kuurverband?

De Collagen booster massage bedraagt € 50,00. Het is mogelijk om de behandeling eenmalig te ondergaan of in kuurverband. Een kuur bestaat uit 6 a 12 behandelingen en zal 2 a 3 keer per week plaats vinden voor een optimaal resultaat.

Bonus

Betaalt u de kuur van 6 behandelingen in één keer, dan ontvangt u 10 procent van het volledige bedrag om gratis te besteden aan bijbehorende huidproducten.

Een gladdere, stevigere huid met minder rimpels Op een natuurlijke manier

Maak dan een afspraak voor een huidanalyse / scan of voor de eenmalige kennismaking behandeling Direct afspraak maken »