Dermapen 4 Verbeter en verjong jouw huid

Verbeter en verjong jouw huid!

Geprikt worden door piepkleine naaldjes die minuscule gaatjes in je huid maken, en dat geheel vrijwillig! We spreken hier over microneedling, een techniek die gespecialiseerd is in het vernieuwen, verjongen en herstellen van de huid. Bij Schoonheidsinstituut Magnifique werken we met de nieuwste innovatie op het gebied van microneedling: de Dermapen 4. Een razend populaire behandeling die jou eenvoudig en snel helpt naar een stralende, egale en jonge huid!

Voordelen van de Dermapen 4
  • Stimuleert aanmaak van collageen en elastine
  • Verbetert de huidconditie
  • Vermindering van rimpels en fijne lijntjes
  • Vermindering van acne (littekens), pigmentvlekken en rosacea
  • Stimuleert een fijnere huidstructuur/ poriën

Plan jouw gratis intake »

Waarom de Dermapen 4?

Deze tweede generatie needling zorgt voor een enorme boost aan zowel de opperhuid als de lederhuid. Jouw huid wordt van binnenuit opgevuld, waardoor (acne)littekens, rimpels en fijne lijntjes minder zichtbaar worden.

Hoe werkt de Dermapen 4?

Microneedling geleid door de Dermapen 4 is een intensieve huidbehandeling waarbij er met de pen bewust en op een gecontroleerde wijze minuscule gaatjes in de huidcellen worden aangebracht. Hierdoor wordt het natuurlijke herstelproces van de huid geactiveerd waardoor oude en beschadigde huidcellen worden verwijderd. Als gevolg hiervan worden groeifactoren in ons lichaam gestimuleerd die de aanmaak van nieuw collageen, elastine en hyaluronzuur bevorderen. Dit alles tezamen zorgt ervoor dat rimpels, lijntjes en littekens van binnenuit worden opgevuld met een egale stralende huid als gevolg.

Zo krijgt jouw huid weer de stevigheid, veerkracht en volume die het verdient!

De Dermapen 4 behandeling is geschikt voor:

- Rimpels
- Rosacea
- Couperose
- (Acne) littekens
- Pigmentvlekken
- Zonschade
- Rokershuid

Wat voel ik tijdens de behandeling?

Doordat de naaldjes van de Dermapen 4 heel klein zijn, voelt dit als kleine prikjes in de huid die goed te verdragen zijn. Daarnaast kun je een trekkerig gevoel op de plek van behandeling ervaren.

Hoe zie ik eruit na de behandeling?

Na de behandeling treedt er in de meeste gevallen huid erytheem (roodheid) op.Ook kan de huid warm en irriterend aanvoelen en kunnen er kleine bloedpuntjes zichtbaar zijn. Geen zorgen, deze plekjes trekken ook weer weg.

Hoelang is de hersteltijd?

Enkele dagen na de behandeling kan de huid lichtjes gaan vervellen. De schilfering en droogheid kan 3 tot 5 dagen duren. Bij een diepere behandeling kan dit langer aanhouden tot zo’n 10 dagen.

Een jonge, gezonde huid in 4 stappen

  1. 1. Gratis huidscan
  2. 2. Producten
  3. 3. Supplementen
  4. 4. Behandelingen
Mevr. Sijbers
Echt heel professioneel/vakkundig, zeer goed afgestemde behandelingen en bijzonder prettige klantvriendelijkheid.
Mevr. Janssen
Altijd heerlijk als je verwend word!! Het resultaat van behandeling is goed te zien aan de huid en word door anderen opgemerkt. Tevens Goed advies
Mevr. Kelders
Kan natuurlijk ook niet anders: een professionele vakvrouw. Goed uitgelegde huid analyse waar je wat mee kunt. Je maakt kennis met diverse technieken en producten, zodat je bij een volgend bezoek je voorkeur uit kunt spreken i.c.m. met de adviezen van Priscilla. Ik verheug mij op een volgende behandeling.
Mevr. Ipek
Heel vriendelijk en heel geduldig. Heel professioneel en ook heel duidelijke antwoorden als je vragen hebt. Een dikke 10!!
Mevr. Arts
Genoten van de behandeling en hele goede adviezen gekregen, van Precilla, die specifiek gericht was op mijn huid.
Mevr. Bonands
Super analyse van gezicht en super behandeling gehad. Wijze en eerlijke advies gehad. Geen verkoop praatjes, echte geweldige behandeling. Professionele hulp en behandeling. Dank u.
Mevr. Derkx
Het is altijd super fijn bij Magnifique, ik kom altijd ontspannen uit de behandeling en kan er dan weer even tegenaan. Je ziet het resultaat door; Deskundige adviezen en goede kwaliteit producten. Het is er tot in de puntjes verzorgd bij Magnifique, 100% een aanrader!
Mevr. Akkers
Wil zeggen dat ze een 10 van me krijgt. De salon ziet er echt prachtig ingericht uit, zeer smaakvol. Ze werkt zeer hygiënisch, zeer belangrijk zeker in deze Corona tijd. Haar behandelingen zijn echt perfect. Er is tijd voor een prettig gesprekje en een luisterend oor. Kan iedereen aanbevelen een afspraak te maken. Ga er altijd met plezier naar toe.
Mevr. Schatorie
Ik kom er graag...ze geeft goed en deskundig advies!!!...fijne sfeer..altijd welkom gevoel!!
Mevr. Nabben
Ik word altijd fijn geholpen en voorzien van gespecialiseerd advies! Priscilla is altijd in voor een gezellig gesprek
Mevr. Reintjes
Altijd prettig om hier te komen! Fijne sfeer en behandelingen! Kom altijd graag weer terug!
Mevr. Franssen
Heerlijk een momentje voor mezelf gehad. Priscilla kijkt altijd welke behandeling mijn huid op dat moment nodig heeft. Samen met de fijne sfeer in de mooie salon, vind ik die persoonlijke aandacht top. Ik kijk ialtijd uit naar deze beautyafspraken.
Mevr. Figen
vriendelijk, kundig, producten zijn erg fijn in gebruik en je merkt snel resultaat.
Mevr. Fijen
Priscilla neemt de tijd om je goed advies te geven. Hele fijne behandeling gehad! Daarna ook goed geadviseerd over de producten.
Mevr. van Oijen
Priscilla is zoals altijd vriendelijk, vakkundig en correct. Zeer tevreden.
Mevr. Reivers
Hele mooie salon, en uitleg gedurende de huidanalyse was erg interessant met een fijne sfeer. Erg prettig vond ik ook dat er totaal geen druk was voor het aanschaffen van producten en dat ze echt eerlijk advies gaf, ook als dat financieel niet direct gunstig was voor haar. Ik ben heel blij met de aanschaf van mijn producten en de informatie en ben benieuwd naar het resultaat!
Mevr. Fathi
Zeer goed...netheid.zeer vriendelijk...goed luisteren Heel professioneel
Dhr. Janssen
Fijne en zeer professionele behandeling zoals altijd!
Mevr. Friessen
Altijd vriendelijk, opgewekt, klantgericht en zeker ook vakkundig. Dank weer!
Mevr. Pijls
Fijne behandeling en erg goed advies!
Mevr. Klaassen
Ben het niet anders gewend bij Magnifique, het is altijd prima en ik ben zeer tevreden over de behandelingen.
Mevr. Hoeijmakers
Ik ben al lang een tevreden klant van Priscilla. Altijd eerlijk en goed advies over behandelingen en producten. De sfeer in de salon is ontspannen en fijn. Ik zie een afspraak als een verwenmoment voor mezelf!
Mevr. Verstegen
Jaa helemaal tevreden, priscilla weet precies wat je nodig hebt, altijd heerlijk ontspannen, Gezellig kletsen en heel professioneel, echt een topper!
Mevr. van Pelt
Zoals altijd weer een heerlijke schoonheids behandeling. Jij weet precies wat ik nodig heb !
Mevr. Claessen
Heel fijne behandeling gehad. Lekker ontspannen omgeving.
Mevr. Bozkurt
Heel vriendelijk, goede advies met resultaat. Ben heel tevreden mee.
Mevr. Vos
Ik vond de behandeling aangenaam en veel minder pijnlijk dan bij een andere. (Haartjes verwijderen) Erg mooie verzorgde salon en ik kom graag terug. Alles was prima.
Mevr. Peeters
Heerlijk! Ik had eigenlijk een andere behandeling gepland, maar na de evaluatie van mijn huid zijn we toch voor een hydraterende behandeling gegaan. Gezellig gekletst, lekker ontspannen en met een frisse huid weer naar huis.
Mevr. Mulders
Prettige omgeving, vriendelijke benadering, goede vakvrouw!
Mevr. Pingen
Goed gevoel aan dit consult over gehouden. Erg kundig advies. Dus zeer tevreden.
Nathalie R.
Kom graag bij Priscilla, mooie praktijk, professioneel, krijg goed advies en mijn huid ziet er goed uit:)

Maak vandaag nog een afspraak voor jouw gratis huidscan!

Plan snel een gratis en vrijblijvende intake, waarbij we een scan maken van jouw huid.
Wanneer je overtuigt bent en alles voor jou goed voelt stellen we een plan op en gaan we samen aan de slag!

Plan nu een afspraak »