Dermapen Verbeter en verjong uw huid

Bij deze behandeling werken we met een pen waar we een wegwerp kopje met 12 fijne micronaaldjes op plaatsen, deze vibrerende pen waar de naalddiepte en snelheid instelbaar van is maken minuscule gaatjes in de huid, waar de huid een enorme boost van krijgt. Deze behandeling wordt ook wel micro-needling genoemd.

Waarom de dermapen behandeling?

Deze 2e generatie needling zorgt voor een enorme boost aan zowel de opperhuid als de lederhuid. Uw huid wordt van binnenuit opgevuld, waardoor acnelittekens, rimpels en lijntjes minder zichtbaar worden.

Wat doet de dermapen behandeling?

Er ontstaan bewust en doelgericht minuscule gaatjes in de opperhuid en lederhuid, die het natuurlijke genezingsreactiemechanisme van het lichaam activeert. Oude en beschadigde huidcellen worden verwijderd en het produceert een nieuwe en gezonde huid.

Door de verwonding van de huidcellen komen er groeifactoren vrij wat resulteert in een verbeterde en gezondere aanmaak van collageen dat voor de stevigheid zorgt, elastine dat voor de veerkracht van de huid zorgt en hyaluronzuur waardoor het volume in de huid toe neemt.

Slapende fibroblasten worden tot actie geroepen en er worden meer fibroblasten naar het trauma gebied getrokken om massaal aan de slag te gaan en de reparatie te bewerkstelligen en nieuw collageen te produceren. Dit alles tezamen zorgt ervoor dat rimpels, lijntjes en littekens van binnenuit opvullen waardoor een jongere huid naar voren komt.

De aanmaak van nieuwe bloedvaatjes wordt gestimuleerd, de melanine distributie wordt gelijkmatiger door een verbeterende cel werking.

De behandeling is toepasbaar bij rimpels, verslapping, rosacea, couperose, acne littekens, pigmentvlekken, zonschade, rokers huiden .

Voordelen van de dermapen behandeling?
  • Een ware oppepper voor uw huid
  • Verbeterende huidconditie
  • Versteviging van uw huid
  • Minder rimpels en fijne lijntjes
  • Vermindering van acne, acne littekens, pigmentvlekken en rosacea
  • Totale verjonging van uw uiterlijk
Wat is het resultaat van de dermapen behandeling?

Het 1ste is direct zichtbaar namelijk een frisse gezonde huid en uw huid voelt steviger aan en rimpels en lijntjes zijn minder zichtbaar. Dit zorgt voor een spectaculair resultaat.

Het 2e resultaat is het resultaat voor de langere termijn en richt zich op duurzame huidverbetering en huidverjonging. Er gaat circa 8 a 9 maanden overheen voordat het oude collageen is afgebroken en geheel is vervangen door nieuw collageen type 1. Dit type 1 is het collageen waar je mee geboren wordt en moet zich in de diepere huidlaag weer gaan opbouwen. Met als resultaat een dikkere, strakkere en stevigere huid.

Het resultaat is een dikkere, stevigere huid zonder huidproblemen

Wilt u ook een mooie huid? Maak een afspraak voor een behandeling of informeer wat ik voor u kan betekenen Direct afspraak maken »

Wat is het tarief per behandeling en in kuurverband?

De Dermapen bedraagt € 135,- Het is mogelijk om de behandeling eenmalig te ondergaan of in kuurverband. Een kuur bestaat uit 6 behandelingen en zal om de 2 a 8 weken plaats vinden afhankelijk van de huidindicatie voor een optimaal resultaat.

Bonus

Betaalt u de kuur van 6 behandelingen in één keer, dan ontvangt u 10 procent van het volledige bedrag om gratis te besteden aan bijbehorende huidproducten.

Wat voel ik tijdens de behandeling?

Kunt u enige vorm van warmte of een strak gevoel ervaren

Hoe zie ik eruit na de behandeling?

Na de behandeling treedt er in de meeste gevallen huid erytheem (roodheid) op.

Hoelang is de hersteltijd?

Enkele dagen na de behandeling kan de huid lichtjes gaan vervellen. De schilfering en droogheid kunnen 3-5 dagen duren. Bij een diepere behandeling kan dit langer aanhouden tot zo’n 10 dagen.

Verminder rimpels - pigmentvlekken - grove poriën Verbeter uw totale huidconditie

Maak een afspraak voor de huidanalyse/ scan.

Direct afspraak maken »