Anti-aging Ga de symptomen van ouder worden tegen

Vanaf ons 28ste levensjaar gaat de kwaliteit van onze huid achteruit en worden de 1ste tekenen langzaam zichtbaar. Om huidveroudering te minimaliseren zijn een gezonde lifstyle, goede thuisverzorging en de juiste anti-aging gezichtsbehandelingen van belang.

Met een anti-agingbehandeling van Magnifique kunt u de symptomen van ouder worden tegengaan en uw totale huidconditie verbeteren. Verschillende gezichtsbehandelingen die onder huidverbetering en huidverjonging genoemd worden kunt u als een anti-aging behandelingen beschouwen. Deze behandelingen zorgen ervoor dat fijne lijntjes minder snel in rimpels veranderen en volume en/of dichtheid verlies minder snel ontstaat.

Welke behandeling voor u geschikt is hangt af van uw wensen en huidconditie.

Komt u voor de 1ste keer voor een gezichtsbehandeling dan adviseren we u de eenmalige kennismaking behandeling. U krijgt dan een huidanalyse / scan zodat u weet hoe de conditie van uw huid is, een persoonlijk behandel- en product advies en een unieke gezichtsbehandeling aangepast aan uw huidconditie en huid wens.

Nieuwsgierig geworden welke anti-aging behandeling voor u geschikt is?

Boek hier uw afspraak voor een eenmalige kennismaking behandeling Direct afspraak maken »

Huidveroudering voorkomen. De tijd stil zetten. Daar kunnen wij samen aan werken!

Informeer met welke behandelingen u de tijd stil kunt zetten En maak een online een afspraak voor de eenmalige kennismaking behandeling

Direct afspraak maken »